Hakkımızda

Gürkan Nakliyat, 1997 yılında kurulmasından bu yana hizmet süresi boyunca pek çok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve yıllar içinde sektörüne öncülük eden başarılara imza atmıştır.

Geçekleştirdiği nakliye hizmetleri sırasında edinilmesi en zor yeti olan tecrübeyi artırmış, aynı zamanda çözüm odaklı çalışan uzman ve yenilikçi personeller ile çalışmış ve personeller yetiştirmiştir.

GÜRKAN NAKLİYAT; uzun bir zamandan beri siz değerli müşterilerimize yüksek kalite ile sorunsuz nakliye hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Firmamız, tecrübesiyle sonuç odaklı olarak nakliye işlerinizde profesyonel çözümler sunmaktadır. "% 100 Müşteri odaklı" sloganıyla hizmet sunan, genç, dinamik, güler yüzlü ve uzman kadrosuyla her geçen gün büyüyen Gürkan Nakliyat, sektördeki başarısının, müşterilerinin nakliye ihtiyaçlarına sunduğu kesintisiz destek ve güvenden geldiğine inanmaktadır.

Kapsamı her gün daha da büyüyen Nakliye sektöründe, Ar-Ge yatırımlarına önem vererek devamlı kendini yenileyen, müşterilerine mükemmeli sunmak için çaba sarf eden firmamız, hizmet verdiği alanlarda kurumsal çizgisinden sapmadan, uzman kadro ve teknolojik donanımı ile müşterilerinin tüm taleplerine tek noktadan çözüm sağlama prensibi ile çalışmaktadır. Daima ön planda olan kalite, güvenilirlik ve süreklilik prensipleri, sunduğumuz hizmetin müşterilerimizin memnuniyetiyle sonuçlanmasını sağlamaktadır.

C2-R1-K1 Yetki belgelerine sahip olan Gürkan Nakliyat; faaliyetlerini uluslar arası alanda, tüm yasal sorumluluklarını yerine getirerek sürdürmektedir. Bu bağlamda (UND) ULUSLAR ARASI NAKLİYECİLER DERNEĞİ 'ne üye olan şirketimizin, global teminatı da mevcuttur.

İtalya'da bulunan diğer bir şirketimiz FORZA LOJİSTİCA SRL, Avrupa birliğine üye bir ülke plakası taşıyan araçlar ile ihracat ve ithalatta aktarmasız ve düşük maliyetler ile hizmet verilmesine olanak sağlamaktadır.

Her çeşit nakliye işlerinde Gürkan Nakliyat güvencesi ile gönül rahatlığı içerisinde sevkiyatlarınızı sağlamanız için tüm uzaman kadromuz ve Gürkan Nakliyat personelimizle hizmetinizdeyiz.